Safeinlogplus tunnus
Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 tunnus
Euroopan unioni Euroopan sosiaalirahasto tunnus

Etusivu / Työturvallisuus

Työturvallisuus

Turvallisessa yhteisessä työympäristössä on hyvä tehdä työtä. Liikkuminen ja työskentely on kaikille turvallista. Kun työkuormitus on kohtuullista ja työilmapiiri on hyvä, työn tekeminen tuntuu mielekkäältä ja työ palkitsevalta. Työ tuottaa samalla myös hyvää tulosta. Työturvallisuus osioon olemme koonneet mahdollisimman kattavasti tietoa, joilla pääset hyvään alkuun työturvallisuuden kehittämisessä. Tutustu aihealueen osa-alueisiin:

Työturvallisuuden eteen on tehtävä työtä. On huolehdittava turvallisista työprosesseista ja toimintatavoista sekä -malleista. Kokonaisvaltainen turvallisuuden ja työhyvinvoinnin edistäminen on huomioitava työpaikan kehittämistoiminnassa suunnitelmallisesti. Turvallisuuden tasoa on tarkkailtava jatkuvasti. Laki edellyttää myös työntekijöiden kouluttamista ja yhteistoimintaa. 

SafeInLog-sovellus hylly- ja työturvallisuuden tarkastuksiin

Maksuton SafeInLog-sovellus on työ- ja hyllyturvallisuuden sisäisiin tarkastuksiin ja raportointiin soveltuva apuväline. Sovelluksen, sekä sovelluksesta saatavien työ- ja hyllyturvallisuusraporttien tavoitteena on edistää sisälogistiikan työympäristön työturvallisuutta ja auttaa työruvallisuuden kehittymisen seurannassa pidemmällä aikavälillä.

SafeInLog-sovellukseen luodaan yrityskohtainen pääkäyttäjätunnus, jonka avulla hallinnoidaan tarkastuksiin käytettäviä yrityksen muita alitunnuksia. Yrityskohtainen tunnistautuminen mahdollistaa yrityksen työ- ja hyllyturvallisuuden seurannan, sen kehittymisen ja vertailun.

Testaa tietosi sisälogistiikkaprosessin vaiheista

Perehdy sisälogistiikkaprosessiin vaiheisiin 360-ympäristössä, Logistiikan maailman® ja Tudi-oppaan (s. 7-20) verkkoaineistoista ja testaa tietosi sisälogistiikkaprosessin vaiheista. Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.